TEAMBUILDING

Teambuilding

Jeg har i mit arbejde med teambuilding gennem årene fundet ud af, hvor jeg virkelig er stærk og kan gøre en markant forskel. For mig er det der, hvor jeg har mulighed for at lytte, spørge ind, provokere, uddybe og i det hele taget skubbe til deltagerne, så de bliver tvunget til at tænke sig om og måske revurdere fastlagte vaner og forestillinger.


Mine kompetencer har jeg valgt at målrette mod deltagerantal på 10-20 personer. Her kan jeg være til stede og udfordre både den enkelte person og hele gruppen samlet.


Hvad er teambuilding?

Den brede definitionen er ofte i denne her retning: "opbygning af samarbejde i et team".

Efter min mening er det derfor vigtigt at få afklaret som noget af det første, hvad formålet er med teambuilding for jeres gruppe/team!


- skal I "bare" have en sjov og hyggelig dag, hvor I rystes sammen?

- har I brug for fokus på jeres samarbejdsrelationer?

- halter kommunikationen i dagligdagen?

- er der et behov for at kigge på ledelsen i gruppen/teamet?


Eller måske har I en helt anden agenda for selve dagen. For mig er det vigtigt, at vi får afstemt, hvad jeres behov er, så I kan få størst mulig udbytte ud af dagen.


Jeres behov = jeres udbytte

Når dagen er omme, er det mit mål, at I alle går hjem med følelsen af at have fået noget med jer. Det "noget" skulle meget gerne resultere i, at I får et endnu bedre samarbejde i gruppen/teamet.


Skræddersyet kursus til jer

Hvert kursus har sit helt unikke indhold, da det er tilrettelagt efter præcis jeres ønsker og behov. Jeg arbejder naturligvis ud fra et stærkt skelet, men de enkelte dele bliver sammensat ud fra en samtale med jer.


Indhold på en teambuildingdag

En typisk dag vil indeholde elementer, hvor I skal arbejde sammen om at løse diverse opgaver. Opgaver der kræver alt lige fra logisk tankegang, kreative indfald og samarbejde til mod, styrke og vedholdenhed.

Kort sagt så bliver der brug for at alle involverer sig i løsningen af opgaverne!

Kontakt


Telefon: +45 60 244 333


E-mail: philip@philipt.dk

PHILIP T - FRUENSVEJ 13, 8763 RASK MØLLE - EMAIL: PHILIP@PHILIPT.DK - MOBIL: +45 60 244 333