PHILIP T

Andre siger, at jeg formår at se hver enkel person og tage dem med hele vejen i mål lige præcis derfra, hvor de er på nuværende tidspunkt.

 

Om min person siger de blandt andet, at jeg er energisk, positiv, inspirerende og meget motiverende!

 

Min tilgang til andre er, at vi alle kan en hel del mere, end vi altid lige får frem i os selv.

 

Derfor glæder jeg mig hver eneste gang, når jeg har været med til at flytte en person i en positiv retning og fået vedkommende i mål eller i hvert fald tættere på målet, end de selv havde troet muligt.

 

Jeg har det bedst, når der sker mange ting omkring mig i min hverdag. To dage er meget sjældent ens, hvilket er med til at holde mit energiniveau højt.

 

Lad os sammen tage det første skridt mod dine nye målsætninger allerede i dag!

 

Når jeg arbejder med andre mennesker, har jeg ikke en bestemt tilgang eller teori, som jeg slavisk tager udgangspunkt i og følger.

 

Jeg har gennem mange år tilegnet mig en del forskellige kompetencer. Både i forbindelse med min uddannelse og mit arbejde men naturligvis også fra diverse kurser.

 

Min personlighed er fundamentet for, hvordan jeg arbejder med mennesker. Når du vælger at købe en ydelse hos mig, personlig træning, holdtræning, teambuilding, kursus/workshop eller et foredrag, så er en meget stor del af det du køber - mig!

 

Du får et produkt, der er pakket ind i mig. Jeg giver mig selv fuldt ud, for at du kan få den bedste oplevelse og det bedste resultat!

 

Alt hvad jeg har lært og oplevet i mit liv, er en del af den måde jeg underviser, coacher, træner og afholder kurser og foredrag på.

 

Jeg er uddannet officer i forsvaret, hvor jeg var frem til foråret 2011. Her traf jeg en beslutning om, at jeg ville forfølge min drøm om at være 100% selvstændig. Indtil da havde jeg fra 2006 sideløbende haft mit eget firma, hvor jeg primært arbejdede med træning af andre, teambuilding og ledelses-udvikling. I dag er det min hverdag.

 

Officer, fitnessinstruktør, personlig træner, coach og vanebryder krydret med et hav af kurser og erfaringer, er baggrunden for at jeg kan tilbyde en uforglemmelig oplevelse og flytte dig/jer i en positiv retning!

Kontakt


Telefon: +45 60 244 333


E-mail: philip@philipt.dk

PHILIP T - FRUENSVEJ 13, 8763 RASK MØLLE - EMAIL: PHILIP@PHILIPT.DK - MOBIL: +45 60 244 333