Henriette Klausen

Henriette Klausen

"I mit 40–årige liv har jeg besøgt mange fitnesscentre, haft mange trænere og sågar en enkelt gang en personlig træner.

 

I mine unge år inden mine børn havde jeg al tid i verden til at træne. Træningen i diverse centre samt mine instruktører har på ingen måde været dårlige, men efter et stykke tid, har jeg enten måtte skifte hold eller instruktører grundet kedsomhed eller dovenskab fra min egen side. At stå i en fælles sal og råbe 10, 9, 8 7 har heller ikke været en motiverende faktor for mig og ej heller har jeg haft kendskab til mine ’medfitnesspiger’.

 

Outdoor fitness med Philip imødekommer mit behov for træning på optimal vis. Philip formår at holde mig til ilden, han varierer sine træningspas imødekommer træningsdifferentiering.

Henriette Klausen

 

Han får mig også til at tude. Ikke på tudefjæs måden, men han kan presse mig og motivere mit konkurrencegen, så jeg presser mig selv. Dette pres er samtidig et udtryk for, at han vil mig og min træning det bedste.

 

Philip er ligeledes eminent til at skabe relationer mellem mennesker. På sin helt egen facon får han skabt glæde og latter for os piger, der træner med ham samtidig med, at han skubber vores fysiske grænser. Jeg beundrer virkelige den forskellighed, hvormed Philip møder os piger i vores træning. Alle får noget ud af en times træning. Vi er et super træningsteam, og jeg keder mig aldrig!

 

For en kvinde på vej ind i mine ’fyrre’ ville jeg ønske, at Philip Loft Thomsen havde være der, da jeg var 20 og 30! Han havde helt sikkert kunne kvalificere mig til en OL- disciplin med hans empatiske og hårde disciplin. Ingen OL til mig – men om mandagen vil man se en kisteglad kvinde rende rundt med andre glade kvinder med pandelamper, sved på panden og sand på næsen. Det er livet!"

 

Henriette Klausen


Tilbage til Referencer

Kontakt

 

Telefon: +45 60 244 333

 

philip@philipt.dk