Ruter

5 Km ruten

 

På årets 5 km rute kommer du primært til at bevæge dig rundt på havneområdet ved MELLEMARM, KORNPIER og langs med SYDHAVNSGADE.

 

Du får en unik løbeoplevelse rundt på havnen, hvor du ellers sjældent bevæger dig hen. På den ene side har du udsigt til det nye flotte DOKK 1, NAVITAS og byen. Og på den anden side løber du mellem virksomheder og kornsiloer med udsigt til OLIETERMINALEN og dens rå industri.

 

Vendepunktet for 5 km bliver for enden af SYDHAVNSGADE. Ruten er flad så har du en drøm om at få en god tid eller slå din egen PR, er det her den helt rigtige dag at deltage!

 

Nyd turen, udsigten og den gode stemning blandt alle de andre løbere.

 

10 Km ruten

 

På det første stykke af 10 km ruten følges 5 km ruten, hvor du bevæger dig rundt på havneområdet ved MELLEMARM - primært på BALTICAGADE og HONNØRKAJEN, hvorefter den fortsætter langs med SYDHAVNSGADE.

 

Løberene på 10 km. ruten fortsætter ud ad Østhavnsvej hvor shipping virksomhederne og det flotte nye Havnekontor ligger. Container terminalen passeres og 10km ruten vender ved Toldekspeditionen og Skat.

 

På vejen ud ad ØSTHAVNSVEJ, kan du nyde udsigten til SAMSØ og MOLS samt det smukke syn ind mod Aarhus på tilbagevejen.

 

Giv den gas og få en fantastisk tid på denne flade og spektakulære 10 km rute. Ny PR kunne sagtens være en del af oplevelsen på denne dag.

 

Et løb til alle

 

Jeg indbyder alle til at deltage, uanset hvem du er. Har du særlige krav eller er i tvivl om, at du kan deltage så ring eller skriv til mig. Jeg gør meget for at alle uanset alder og førlighed kan deltage.

 

Midt i danmarks smukkeste by

 

Havnen har længe huset kraner og folk med byggehjelme. Den byder på mange smukke nye steder, man kan bevæge sig. Jeg ønsker at vise dig andre sider af den nyudklækkede havn.

 

Gå til:

Aarhus Havneløb forside

 

Program for dagen

 

Tilmelding

 

Motionsløb

Kontakt

 

Telefon: +45 60 244 333

 

E-mail: philip@philipt.dk