Aarhus Havneløb

En ny tradition blev født i centrum af vores smukke Aarhus i 2015...

 

Den nye havn danner rammerne for Aarhus Havneløb, der blev afholdt første gang i 2015 af de oprindelige initiativtagere til havneløbet.

 

Jeg overtog Aarhus Havneløb i 2016!

 

Hvert år

Aarhus Havneløb er et årligt tilbagevendende motionsløb for hele familien, som vil blive afholdt hvert år den sidste søndag i april måned.

 

En løbende udvikling

Aarhus Havn udvikler sig løbende. Normalt ser vi kun havnen lidt fra afstand. Når du deltager i løbet, vil du få havnen at se fra en anden side, end du normalt oplever den.

Havnen er et spændende område af Aarhus, som jeg synes, at du skal give dig selv muligheden for at se samtidig med, at du får løbet en dejlig og smuk tur sammen med andre.

 

Gode ruter til alle

Ruterne er flade og egner sig derfor til både begynderne og de mere erfarne løbere.

 

DAF godkendte ruter

I år, (2018), har jeg fået ruterne målt op og godkendt af Dansk Atletik Forbund, hvilket er en sikring for dig som løber, at ruterne har de nøjagtige mål!

 

Cykler foran

Ligeledes vil der i år være en cykel foran den forreste løber på henholdsvis 5 og 10 kilometeren. Dermed sikre jeg mig, at de forreste ikke skal kigge efter afmærkninger, men blot koncentrere sig om at løbe alt, hvad de kan!

 

SPONSORER

Jeg er så priviligeret at have forskellige sponsorer, som har valgt at bakke op om mit løb i år. Dem kan du finde på linket "Sponsorer" nedenunder.

 

Se video til Aarhus Havnløb 2017 her

 

 

Gå til:

Ruterne

 

Program for dagen

 

Tilmelding

 

Sponsorer

Kontakt

 

Telefon: +45 60 244 333

 

E-mail: philip@philipt.dk